Οροι και Προϋποθέσεις

Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις («Όροι») προτού χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο aiguidemedia.com (ο «Ιστότοπος») που λειτουργεί από την AI Guide Media («εμάς», «εμείς» ή «μας»).

Με την πρόσβαση ή τη χρήση της Ιστοσελίδας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος των Όρων, τότε δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον Ιστότοπο.

1. Περιεχόμενο

Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να θεωρείται ως επαγγελματική συμβουλή. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε, να ενημερώσουμε ή να αφαιρέσουμε περιεχόμενο χωρίς προειδοποίηση.

2. Blogging και επιχειρηματικές συμβουλές

Ο ιστότοπος παρέχει πληροφορίες που σχετίζονται με ιστολόγια, να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, την τεχνολογία, το μάρκετινγκ και τις επιχειρήσεις. Ενώ προσπαθούμε να προσφέρουμε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες, δεν κάνουμε καμία δήλωση ή εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητής ή σιωπηρής, σχετικά με την πληρότητα, την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την καταλληλότητα ή τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών.

3. Λογαριασμοί χρηστών

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες δυνατότητες της Ιστοσελίδας, ενδέχεται να σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού και του κωδικού πρόσβασής σας. Συμφωνείτε να αποδεχτείτε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στον λογαριασμό σας.

4. Απαγορευμένη συμπεριφορά

Συμφωνείτε να μην εμπλακείτε σε καμία από τις ακόλουθες δραστηριότητες:

Παραβίαση νόμων ή κανονισμών. σι. Μίμηση άλλων ή παροχή ψευδών πληροφοριών. ντο. Προσπάθεια παρέμβασης στην εύρυθμη λειτουργία της Ιστοσελίδας. ρε. Μεταφόρτωση ή μετάδοση κακόβουλου κώδικα.

5. Σύνδεσμοι τρίτων

Ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για τη διευκόλυνσή σας. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο επί του περιεχομένου, των πολιτικών απορρήτου ή των πρακτικών ιστότοπων τρίτων και αποποιούμαστε οποιαδήποτε ευθύνη γι’ αυτά.

6. Πολιτική Απορρήτου

Η χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς διέπεται επίσης από την Πολιτική Απορρήτου μας. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας εδώ για να κατανοήσετε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε πληροφορίες.

7. Περιορισμός Ευθύνης

Σε καμία περίπτωση η AI Guide Media, οι ιδιοκτήτες της, οι υπάλληλοι ή οι θυγατρικές της δεν φέρουν ευθύνη για άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, ειδικές ή αποθετικές ζημίες που προκύπτουν από ή συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση της Ιστοσελίδας.

8. Αλλαγές στους Όρους

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να αντικαταστήσουμε αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή. Η ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης θα εμφανιστεί στην κορυφή αυτής της σελίδας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά τους Όρους για αλλαγές.

9. Στοιχεία επικοινωνίας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους Όρους, επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@aiguidemedia.com .

Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε αυτούς τους Όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους, παρακαλούμε να αποφύγετε τη χρήση της Ιστοσελίδας.

Σημείωση: Αυτό το περιεχόμενο που δημιουργείται είναι ένα πρότυπο και θα πρέπει να ελεγχθεί από νομικούς επαγγελματίες για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.